ШОКАНТНО ВИДЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ВЕТЕРОТ СРУШИ ЦЕЛА ЗГРАДА КАКО КУЛА ОД КАРТИ!

19 октомври, 20160
ШОКАНТНО ВИДЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ВЕТЕРОТ СРУШИ ЦЕЛА ЗГРАДА КАКО КУЛА ОД КАРТИ!

Високата станбена зграда од следното видео била во лоша состојба, па надлежните се плашеле да не се дојде до рушење поради силните ветришта.

Наредиле целосна евакуација, и се докажало дека тоа бил исправен потег.

Како што можете да видите, ветерот ја руши зградата како кула од карти. За среќа никој не е повреден во оваа несреќа која се случила во Казахстан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma