Пресекол стари пивски шишиња на половина. Она што го направил воодушеви милиони!

19 октомври, 20160
Пресекол стари пивски шишиња на половина. Она што го направил воодушеви милиони!

Во следното видео можете да видите како еден човек, брзо и на едноставен начин, претвора стари пивски шишиња во прекрасни чаши.

Погледнете го овој „направи сам“ проект:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma