Овој пар бил на плажа за време на бура… и нешто застрашувачко се случило

16 февруари, 20160
Овој пар бил на плажа за време на бура… и нешто застрашувачко се случило

Луѓето велат дека шансите да ве удри гром се многу мали, но не и кога сте надвор за време на бура. Овој пар тоа го почувствувал на своја кожа.

Тргнале да сурфаат за време на бура, а потоа набрзо зажалиле за својата одлука.

Обратете внимание на 0:25 мин…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber