Од стари даски направил нешто преубаво за својата сопруга. Ова ќе ве хипнотизира!

16 февруари, 20160
Од стари даски направил нешто преубаво за својата сопруга. Ова ќе ве хипнотизира!

Сите добро знаеме дека за изработка на елегантни парчиња мебел потребно е многу внимание и искуство, па таа работа не е за секого, поради што често им ја оставаме на професионалци.

Сепак, тоа не важи и за Крис кој знаел дека подарокот за 20-годишнината од бракот мора да биде нешто посебно. Со намера да покаже колку му значи неговата сопруга, направил непроценлив подарок.

Погледнете го ова видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber