Пловеле со гумен чамец, а потоа ги нападнала огромна ајкула!

26 октомври, 20160
Пловеле со гумен чамец, а потоа ги нападнала огромна ајкула!

Нападите на ајкули се прилично ретки, но изгледаат како сцени од страшни филмови.

Во наредното видео погледнете што се случило кога една голема ајкула нападнала група луѓе кои пловеле со гумен чамец.

https://www.youtube.com/watch?v=SCUc3U8WVMo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi