Фатиле голема змија, а еден човек сакал да направи селфи со неа – еве што му се случило!

26 октомври, 20160
Фатиле голема змија, а еден човек сакал да направи селфи со неа – еве што му се случило!

Снимка од Индија ни прикажува дека правењето селфи со питон и не е баш некоја добра идеја.

Питонот бил пронајден во хотел во западна Индија и додека змијата ја враќале во нејзиното природно живеалиште, еден од минувачите сакал да направи селфи, но на питонот не му било до сликање.

Погледнете што се случило:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi