Еве зошто не треба да им „блендирате“ на другите коли кога ќе видите полиција!

26 октомври, 20160
Еве зошто не треба да им „блендирате“ на другите коли кога ќе видите полиција!

По ова ќе сфатите зошто не треба да им „блендирате“ на другите возила, кога ќе видите полициска контрола!

Погледнете и споделете со пријателите:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma