Спиеше со професорот за оценка, но тој ја прелажал затоа што не му дозволила да ….

26 октомври, 20160
6

Бесната студентка Џудит на фејсбук напишала дека некои професори заслужуваат смрт.

Причината е бизарна, таа објавила дека професорот кој го именувала во својот фејсбук статус наместо одлична оценка како што и ветил, ја паднал на испитот

-Некои професори заслужуваат смрт. Имаат секс со тебе и ти ветуваат висока оценка. Пристигнаа резултатите од испитот и паднав, напишала студентката.

Таа потоа додаала дека му се јавила и го прашала зошто тој ја паднал, а тој само и рекол дека тоа било така затоа шо студентката не му дозволила професорот да ејакулира во неа.

– Навистина? Тоа не е фер! Набрзо тука ќе откријам за кого станува збор, па ќе мора да објасни дали „Е“ (еквивалент на единица, односно оценка за паѓање) е за ејакулација? Се чувствувам исцрпено, напишала студентката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma