Погледнете дел од магијата на високата мода: Пролетната колекција на Ели Сааб

29 јануари, 20160
5

Модното шоу на Ели Сааб секоја година се очекува со нетрпение. Какви занесни фустани оваа година ќе презентира либанскиот дизајнер?

Внимателно изработени парчиња, со богата тантела и орнаменти, нежни, женствени, едноставно кажано излезени од бајка. Оваа година она што е ново е изборот на чевли од страна на дизајнерот – сребрени чизми кои наликуваат на мартинки и рамни сандали. Погледнете дел од магијата на високата мода…

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber