Погрешни врски, не правете го ова за да не бидете повредени!

15 ноември, 20160
2

Жените кои се плашат од сериозно врзување или се држат премногу на слобода, обично преферираат да одат со женети мажи. Во почетокот, тие се убедени дека никогаш нема да потонат и нема да побараат да формираат семејство со мажот кој го одбрале, но кај 99% од случаите се добива токму спротивното.

Порано или подоцна жените се заљубуваат неразумно и почнуваат да љубоморат на него. Тие го сакаат само и исклучиво за себе. Доаѓа момент во кој сфаќаат дека не сакаат да ги поминуваат празниците сами, далеку од човекот, кого го сакаат толку силно …

Дамите треба да знаат дека скоро секоја таква врска предизвикува многу болка. Подобро е да ја прекинете врската со женет човек уште во самиот почеток, затоа што во спротивно бидете сигурни дека ќе дојде денот кога ќе жалите за овој свој избор и ќе страдате.

Друга грешка што некои припаднички на понежниот пол си ја дозволуваат плашејќи се од сериозно поврзување е тоа што се обидуваат да останат поврзани од далечина.

По стотиците разговори по телефон ќе посакате да бидете со таа личност. Тогаш сепак ќе сфатите дека практично тоа е невозможно.

Најдоброто нешто што може да го направите за себе е да стоите подалеку од овие „опасни мажи” и да се обидете да ја најдете својата сродна душа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi