Поставил 3 сунѓери на дното од фрижидерот. Кога ќе видите зошто и вие ќе го направите истото!

1 февруари, 20160
5

Доколку и вие сте љубител на овошје и зеленчук, овој исклучително практичен совет сигурно ќе ви се допадне и нема долго да чекате и самите да го испробате дома.

Прво, ќе ви биде потребно пакување кујнски сунѓери.

Поставете неколку сунѓери во преградата во која ставате овошје и зеленчук. На тој начин, целата влага ќе биде впиена, а овошјето и зеленчукот нема да фатат мувла. Секако, од време на време, менувајте ги сунѓерите.

Во видеото подолу, погледнете уште некои исклучително практични кујнски совети:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber