Се капеле ноќе во хотелски базен, кога во еден момент доживеале ШОК НА ЖИВОТОТ!

4 ноември, 20160
Се капеле ноќе во хотелски базен, кога во еден момент доживеале ШОК НА ЖИВОТОТ!

Еден млад пар кој престојувал во хотел во Зимбабве доживеал вистински шок.

Имено, кога младите одлучиле малку да се забавуваат со ноќно капење во хотелскиот базен, доживеале хорор сцена.

Погледнете што снимила надзорната камера:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi