Славните во добро светло, но и во оние денови кога навистина „не им е денот“

9 февруари, 20160
2

Славните, како и сите луѓе, имаат подеми и падови, но во нивниот случај секој чекор е следен од будното око на јавноста. Новинарите се секогаш тука да ги проследат нивните успеси и јавни настапи, а не помалку го следат и нивниот приватен живот. Погледнете како тие изгледаат во добро светло, но и во оние денови кога навистина „не им е денот“.

Бритни

Statija gallery photo
Бритни WTF!

Statija gallery photo
Кристина

Statija gallery photo
Кристина WTF!

Statija gallery photo
Кортни

Statija gallery photo
Кортни WTF!

Statija gallery photo
Кристи

Statija gallery photo
Кристи WTF!

Statija gallery photo
Мадона

Statija gallery photo
Мадона WTF!

Statija gallery photo
Никол

Statija gallery photo
Никол WTF!

Statija gallery photo
Викторија

Statija gallery photo
Викторија WTF!

Statija gallery photo
Мики

Statija gallery photo
Мики WTF!

Statija gallery photo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber