Слушнале гласен вресок на терасата. Никогаш не очекувале дека ќе го пронајдат ОВА!

1 ноември, 20160
Слушнале гласен вресок на терасата. Никогаш не очекувале дека ќе го пронајдат ОВА!

Едно семејство во Честер Коунти слушнало гласен вресок кој доаѓал од нивната тераса. Одлучиле да погледнат што има таму. Никогаш не очекувале дека ќе ги чека оваа сцена.

Таму имало мала срна, која веројатно залутала и заглавила помеѓу оградата.

Внимателно и пришле и ја ослободиле…

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi