Се облекол во костим на кловн и се обидел да ги исплаши минувачите. Подобро да не го направеше тоа!

1 ноември, 20160
Се облекол во костим на кловн и се обидел да ги исплаши минувачите. Подобро да не го направеше тоа!

Шегаџијата кој снима смешни видеа и ги објавува на интернет, одлучил да ја искористи ситуацијата на масовна појава на луѓе облечени во кловнови кои ги вознемируваат луѓето.

И покрај многуте опасности со кои се сретнале кловновите кои тероризираат луѓе (многумина од нив биле претепани, а некои дури и смртно настрадале) Садик Мухамед на тоа не обраќал внимание, па одлучил и самиот да се пошегува со минувачите.

Одлучил да облече костим на кловн и да преплаши еден црнец, но подоцна сфатил дека тоа е многу глупава идеја…

Сцената започнува од 0:36 секунда:

https://www.youtube.com/watch?v=ri_22hmNtKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi