Страшна приказна за Том Круз

1 ноември, 20160
1

Сите одлично знаеме колку секоја приказна за Том Круз добива доза на „болно“. Секако за повеќето негови навики крива е религијата на која глумецот и се приклони уште од порано, саентологијата.

Наводно, во морето на потполно неверојатните нешта што ги чинеше глумецот, последно што исплива на површина е дека Том и црквата ја прислушкувале Никол Кидман бидејќи тој се сомневал дега таа го мами со Расел Кроу.

Толку биле упорни во следење на познатиот  Расел што дури успеале да го дознаат и името на лекарот што ја породил неговата мајка.

На крај се воспоставило дека Никол и Расел се само пријатели…

Ќе признаете, звучи страшно!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi