Уринирале врз автомобилот на руски специјалци. Кога истите се појавиле, хулиганите го проколнале денот кога се родиле…

15 февруари, 20160
Уринирале врз автомобилот на руските специјалци. Кога истите се појавиле, хулиганите го проколнале денот кога се родиле…

Покрај нивниот џип поминала Лада Нива и им го пресекла патот пред пругата. Двајца мажи излегле од џипот со цел да ги понижат патниците во Ладата…
Но она што не го знаеле е дека во Ладата се наоѓале руски специјалци. Кога истите излегле од автомобилот, хулиганите го проколнале денот во кој се родиле…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber