Висел од деветти кат во автомобил закачен за жица!

12 септември, 20160
Висел од деветти кат во автомобил закачен за жица!

Маж од Остин во Тексас може да се пофали дека како мачките има повеќе животи.

По грешка излетал со автомобилот во погрешна насока во катна гаража и завршил висејќи на деветти кат.

Имал голема среќа што гумата и осовината на неговата „тојота“ се закачиле на жица.

Возачот со чудо успеал да се спаси. Погледнете…

https://www.youtube.com/watch?v=NvJZzYJqpg0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi