Запреле црн џип, а од него излегол руски војник кој сакал да им оддржи лекција, но…

9 февруари, 20160
Запреле црн џип, а од него излегол руски војник кој сакал да им оддржи лекција, но…

Веројатно и сами безброј пати сте налетале на класични возачи, кои мислат дека се единствени на патот и дека можат да прават што сакаат. Димитриј Чугунов и неговата екипа се познати по тоа што се борат токму против таквите возачи.

Во својата најнова акција, тие се обидуваат да ги запрат возачите кои, за да избегнат гужва, користат дел од патот наменет за слепи лица. Доколку возачот одбива да сврти, и се врати на вистинскиот пат, тие му лепат огромна налепница на ветробранското стакло.

Во продолжение погледнете што се случило кога запреле еден војник…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber