Зухаир Мурад ја презентира колекцијата пролет/лето 2016

6 февруари, 20160
6

Софистицираната бајка на Зухаир пленеше со пастелни бои, цветни апликации и метални колани кои ја истакнуваат женската силуета.

Изминатата година беше мошне успешна за вештиот дизајнер и на црвениот тепих континуирано гледавме негови дела. Недискутабилно е дека неговата кариера се движи по нагорна линија.

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад
Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад
Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад
Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад
Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад Колекција на Зухаир Мурад

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber