Ја отстрани тетоважата на нивната љубов: Дали бракот на Викторија и Дејвид е во криза?

12 декември, 20180
becam

Викторија Бекам имаше тетоважа со многу сентиментално значење, но одлучи дека повеќе не сака да ја има на своето тело.

Конечно е видлив резултатот од напорите на Викторија Бекам да ја отстрани тетоважата која беше посветена на нејзиниот сопгуг.

Поранешната Spice girl гордо му покажа на светот дека ја отстранила својата тетоважа. Видливи се само бледи траги од тетоважата. Тетоважата на хебрејски јазик гласеше: „Јас припаѓам на мојата сакана и тој ми припаѓа мене“.

Ова е само една од тетоважите за која што Викторија вели дека се срами. Дали е ова знак дека бракот со Дејвид сепак и не е толку совршен? Времето ќе покаже …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber