Знаеме кои нема да ги гледаме!

22 ноември, 20180
GOT

Цела фамилија нема да биде ниту спомената!

Писателот на серијалот „The World of Ice and Fire“, Џорџ Р.Р. Мартин, за „Entertainment Weekly“ откри дека во новата серија, чија акција се одвива во Вестерос, нема да ги има Таргериан. „Можам да откријам дека случувањето на оваа серија е околу 5.000 години пред случувањата на „Game of thrones“ што значи дека Вестерос е многу поинаков отколку во првата серија, нема кралско пристаниште, нема железен престол и ги нема Таргарен. Валирија сеуште не почнала да се издигнува, а Тагарени и нивните змејови не се во оваа приказна. Ќе видите друг, постар свет и се надевам дека овие промени ќе ја направат серијата уште позабавна и поинтересна “, изјави тој.

Новата серија го носи насловот „The Long Night“, а љубителите на серијалот кои  внимателно го читаат знаат дека змејовите се појавуваат после Долгата ноќ. Кога народот на Валиријанскиот полуостров ги пронајде првите змејови, излегнати во вулканите од Четиринаесетте пламени и употребиле магија за да ги скротат, а потоа Валирија почнала да се издвојува како значајна. Таргериан на сцената дошле многу, многу подоцна, откако Валирија била уништена, а тие останаа единствените преживеани „јавачи“ на змејови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber