Дали можете да замислите вие и вашиот партнер да ги размените лозинките?

5 јули, 20190
ttt

Дали помислата на такво нешто ве остава сосема рамнодушни или таквото сценарио звучи како најлош кошмар?

Во денешно време има малкумина кои не постојат во виртуелниот свет, барем на некои, ако не и на повеќето од популарните социјални мрежи. Меѓу пријателите, многу често се и  поранешните љубовници, луѓе кои само сме ги запознале, но од која било причина ги следиме или ги имаме на листата на пријатели, ловците, тајните обожаватели и колегите кои имаат посебни симпатии кон нас. Ако навистина ги сакаме нашите партнери, сите наши пораки ќе бидат безопасни, но интересно е колку лесно може погрешно да се протолкува допишувањето од стана на нашиот партнер и колку малку е потребно да се разбуди црвот на сомнежот.

Дали можете ли да замислите, на својот партнер да му овозможите увид во вашиот паметен телефон, пораки, фотографии, сите профили на социјалните мрежи? Дали ве плаши помислата што би откриле доколку и вашиот партнер ви го овозможи истото? Овие три пара одлучија да го направат токму тоа!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber