Ако престојувате во овој хотел, пицата ќе ви ја достави нуркач!

11 август, 20200
пица

Американскиот хотел Jules’ Undersea Lodge u Key Largu во Флорида е единственото место во САД кое своите услуги ги нуди под вода. Собите се наоѓаат на длабочина од девет метри и до нив не може да се дојде без опрема за нуркање.

Jules’ Undersea Lodge постои уште од 1986 година. Некој неодамна го посетил хотелот и открил дека може да нарача пица.

Посетителите останале без зборови кога сфатиле дека отседнале на единственото место каде пицата им ја доставил нуркач.

Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi