ЦЕЦА JA ПОКАЖА СКАПОЦЕНАТА КОЛЕВКА ДО НАЈСИТЕН ДЕТАЛ! Наследникот на Ражнатовиќ спие овде, само за да види со што се ПОКРИВА

8 август, 20200
ceca

Подготвувајќи се за пристигнувањето на малиот Жељко, семејството Ражнатовиќ не остави ништо на случајност. Ова стана особено јасно кога Цеца покажа точно како изгледа скапото креветче во кое спие малиот, а во него се покрива со бебешка прекривка на која е испишано неговото име.

Новата баба се обидува да помине што е можно повеќе време со него и не го пушта од раце, освен кога е време да се одмори во неговата сина лулка. На насловната страна, патем, напишано е на кирилица:

„Жељко“, што е само знак дека Ражнатовиќ навистина не оставиле ништо на случајност, така што сè е во знакот на новиот член на семејството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi