Како скршениот кармин да го направите како нов (ВИДЕО)

15 август, 20200
фгфгф


На сите жени им се случило барем еднаш карминот да е скршен на половина. Ако ова ви се случи повторно, ова е совршен трик за враќање на карминот во првобитната состојба. Внимателно вратете го скршениот кармин во основата и полека стопете го скршениот дел со запалка. Карминот ќе се стопи и ќе се спои.Полека свртете го карминот нагоре и надолу. Потоа вратете го и ќе видите дека е како нов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi