Кој е рекордер во самозадоволување, кој има најголеми гради на светот и кој е рекордот во број на оргазми

14 август, 20200
сдсдфсдфсд


Во Гинисовата книга на рекорди, едно поглавје е посветено на сексуалните рекорди, и навистина има неверојатни податоци.

Најдолгата мастурбација Горд рекордер е јапонскиот Масанобу Сото кој мастурбираше без престан 9 часа и 58 минути.

Најдолгата ејакулација

Извесен Хорст Шулц успеа да „фрли“ на оддалеченост од 6 метри, а прецизни статистичари измерија дека брзината на неговата ејакулација е неверојатна 68,71 километар на час!

Најголемата оргија

Според официјалните податоци, во најголемата оргија учествувале 250 луѓе, таа се одржувала во Јапонија, а сите парови воделе љубов во иста позиција.

Најголем број оргазми

Иако изгледа како измислена приказна – во Гинисовата книга на рекорди се вели дека рекордот за бројот на оргазми во ЕДНО ЧАС го држи неименувана жена која имала оргазам дури 134 пати во 1966 година. Изворот на овие информации е Центарот за сексуални студии во Калифорнија.

Најголеми гради

Сопственичка (официјално) на најголемите гради во светот е Ени Хокинс Тарнер, а обемот на нејзината гради е фасцинантен 177,8 сантиметри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi