МАГНЕТСКИ КАБЛИ ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА ТЕЛЕФОНИ: Толку погодни што нема да ја напуштите куќата без нив!

25 април, 20200
752765_magnetni-usb_ff

Нашите секојдневие е брзо и динамично, а мобилните телефони и паметните уреди станаа составен дел од нашето време. Честопати, нашите обврски и типот на работа се такви што не можеме да ги избегнеме користењето на сите овие уреди, и се случува да го заборавиме  полначот дома.

Вие веќе нема да мора да се грижите за тоа, затоа што сега има USB кабел на нашиот пазар што може да се вклучи на кој било уред. Вие едноставно ќе го сакате овој магнетски кабел. Одговара на сите модели на мобилни телефони и други паметни уреди. Кабелот доаѓа со три различни магнетни наставки: за Iphone, микро USB за Android и  USB-C  за понови уреди со Android. Тој е исклучително практичен, долготраен и лесен за употреба.

Магнетски дизајн за одлично корисничко искуство! Треба само да го вметнете правилниот приклучок во телефонот и само да го придвижите кабелот поблиску. За само еден момент, кабелот ќе се поврзе со наставката преку магнет и ќе започне со полнење на вашиот мобилен телефон. Благодарение на овој кабел, вашиот мобилен телефон ќе се наполни двојно побрзо од обичниот кабел, кој заштедува време и енергија.

LED индикаторот испорачан на кабелот свети при полнење на вашиот мобилен телефон. Овој LED индикатор го прави кабелот видлив дури и во темница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *