Она што јас и сопругот го правиме пред детето е сосема ПРИРОДНО! Оваа млада мајка го разбесни светот!

19 август, 20200
majka

Замислете вашето осумгодишно дете да дојде и да ви каже дека е подготвено за односи, затоа што вие сте толку отворени околу таа тема во вашата куќа – искоментирал еден корисник

Една мајка неодамна предизвика вистинска бура на социјалните медиуми, кога призна дека има интимна врска со сопругот додека нивниот син е во иста просторија. Многумина ја осудија постапката и ја нарекоа, благо речено, несоодветна.

Сали Мастанг, која стана мајка на 15 февруари и го роди својот син Ајур Ситара, смета дека општеството треба да престане со стигматизирање на интимност, па затоа решила да сподели објава со луѓе кои ја следат на социјалните мрежи, во која објаснува како има врска со нејзиниот сопруг додека нивниот петмесечен син е во собата. Таа рече дека е „природно“ да се зближи со нејзиниот сопруг Мич Гобел додека нејзиниот син е во близина. Објавата наскоро се покажа како контроверзна и коментарите започнаа да се нижат.

Сели го избриша постот веднаш по нападот, но остана со нејзиното мислење. Таа на Instagram Story објави изјава во која објаснува дека водењето љубов обично вклучува бакнување и масажа, и дека не се труди нејзиниот син да ја набљудува во тие ситуации, а потоа објасни дека куќата во која живее не и ’обезбедува доволно приватност. Таа исто така рече дека нејзиниот син е присутен, но дека спиел и дека не видел ништо лошо во тоа што љубовта се изразува слободно, но дека морала да го избрише постот заради нападот врз неа и нејзиното семејство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi