Приказна која го крши срцето. Се омажила за човекот кој го сака, а тој следниот ден починал од тумор

12 август, 20200
сдсд


Навар Херберт, имаше 22 години кога му беше дијагностицирана тешка форма на карцином. Тој беше играч на рагби, без здравствени проблеми. Малигните тумори на мозокот биле откриени случајно, откако се пожалил на чести главоболки. Неговиот син Кири во тоа време имаше само неколку месеци.

Од моментот кога дозна, желбата на Наваро беше да се ожени со својата свршеница, Маја Фалвасер. Тие беа заедно три години, бидејќи таа беше седумнаесет. Од тој момент, тие само сакаа да кажат судбоносно „да“, додека тој сè уште беше жив. Сепак, семејството беше повеќе фокусирано на неговиот третман, така што вистинскиот момент не можеше да се најде. Делумно затоа што тие се надеваа дека ќе се изборат со болеста. Сепак, беа скршени од страшна вистина – Наваро нема да се подобри и нема да се опорави. После кратка борба, тој ја загубил битката со болеста, на 25 јуни 2019 година, само еден ден откако се заколнал за вечна љубов на својата избрана, и на првиот роденден на неговиот син.Милиони луѓе се допрени со примерот на вистинска и чиста љубов. Животот може да пишува романи, а некои од нив немаат среќен крај, но тие велат дека дури и ако боли, сè додека можеме да чувствуваме љубов, тоа значи дека сме живи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi