Сопственикот ја снимал мачката гледајќи „Tom & Jerry“ – видеото стана хит

24 август, 2020
tom i jerry

Едно од последните видеа на TikTok кое се здоби со голема популарност е онa во кoe мачката внимателно го гледа цртаниот филм „Tom & Jerry“.

Имено, сопственикот ја снимал својата мачка гледајќи љубопитно на телефонот на кој се емитува еден од најпопуларните цртани филмови на сите времиња.

Видеото е видено над осум илјади пати, а луѓето се воодушевени.

escort - Korsan taksi