Составил 6 Рубикови коцки под вода, го срушил рекордот!

16 август, 20200
гбнм

Илајарам Секар (25) го собори Гинисовиот рекорд за најкомплексната Рубикова коцка под вода во еден здив. „Јас сум првиот во Азија што се обидов да го урнам тој рекорд“, рече Секар


– Моментално работам во училиште во Ченаи. Сакам да ги инспирирам моите студенти секогаш да прават повеќе. Пандемиите ќе доаѓаат и ќе одат, но нашиот ум и дух секогаш треба да се стремат кон повисоки нивоа во било кое доба во животот, рече тој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi