31 мај, 2020

Географија од женски ама и од машки аспект!

14 февруари, 2012, Нема коментари
Географија на жените! Помеѓу 18 и 20 жените се како Африка, полу-истражена, полу-дива, природно убава со плодни делти. Помеѓу 21 и 30 жените се како Америка, високо развиена и отворена за трговија, особено во...

Кога пенисот си бара поголема плата?!

14 февруари, 2012, Нема коментари
Еден пенис испраќа писмо до администрацијата во компанијата за која работи за зголемување на платата. Јас пенис, барам зголемување на платата од следниве причини: Работам тешка физичка работа. Работам во големи длабочини. Се фрлам...

Мажот МОРА да се рестартира!

13 февруари, 2012, Нема коментари
Почитувани господа, минатата година извршив надградба од Дечко 5.0 на Маж 1.0. За жал новата програма многу лошо работи. Некомпатибилен е со финансиски софтвер, така што сега е многу ограничен пристапот до апликацииОблека, а...

Време е да му го избришеш софтверот!

13 февруари, 2012, Нема коментари
Ова е многу типичен проблем на кој корисниците се жалат и тоа се случува поради заблуда. Многу наши корисници вршат надградба од Дечко 5,0 на маж 1,0 што всушност е кардинална грешка, бидејќи Дечко5,0...

Цело село шмрка бело!

13 февруари, 2012, Нема коментари
Еве еден избор на најдобри желби и честитки за сите прилики со соодветна песна се разбира 🙂 Среќно заминување во војска со песната “Kad bi bio ranjen”. Среќна нова година на децата од домот...

10 совети за успешен брак од Фата!

9 февруари, 2012, Нема коментари
Од лично искуство од бракот со Мујо, Фата ги открива советите за успешен брак: Три пати неделно  ме носи на бурек да ме расположи. Попладне никогаш не спиеме заедно, тој спие на каучот во...

Бугарите и нивните прдешки!!!

8 февруари, 2012, Нема коментари
Прдни да ти кажам кој си! Пристоен – прди и вика пардон. Циник – прди и те гледа во очи. Џентлмен – и дозволува на дамата прва да прдне. Гурман – прди од задоволство....

10 црногорски заповеди

7 февруари, 2012, Нема коментари
Човекот се раѓа уморен и живее за да се одмара. Сакај го креветот свој, како самиот себе. Одмарај се преку ден, за да можеш навечер да спиеш. Не работи, работењето убива. Ако видиш некој...

Зарем Стојко ја уби романтиката!?

6 февруари, 2012, Нема коментари
Здраво го познаете ли Столе? Добро не е Столе, неговото родено име е Стојко! Презимето па и не е важно. Ете роден беше со такво проклетство. Роден е како крајно безперспективно дете на маргините...

Драматургија на Српски Турбо Фолк начин!!

5 февруари, 2012, Нема коментари
Заради веродостојност на оригиналот, го зачувуваме текстот на неговиот креативен јазик 🙂   Jedva cekam da sa’ranim majku pa u kucu da dovedem Rajku! Varao me dragi, nek je zdrav i ziv, kad ga...

Абе ај не дрндај…. пивото било подобро од жените!!!

4 февруари, 2012, Нема коментари
Во пивото можеш да уживаш цел месец. Дамките од пиво полесно се чистат. Пивото немораш да го носиш на пијачка или вечера. Твоето пиво стрпливо ќе те чека во автомобилот, додека ти се врткаш...

Од џандарите имало спас бе! :)))

3 февруари, 2012, Нема коментари
Повеќе интересни начини како да се извлечете кај полицаец: –          Ако полицаецот разговара со тебе, преправај се дека си глув. –          Прашај го дали може да го видиш неговиот пиштол. –          Ракувај се со...

Да ти еб.. маркетингот!!!

2 февруари, 2012, Нема коментари
1. Гледаш убава девојка  на забава. И приоѓаш и викаш: „Јас сум фантастичен во кревет“. Тоа е директен маркетинг. 2. Гледаш убава девојка  на забава. Го замолуваш пријателот да оди докај неа и да...
Почетна // Категорија "Our Story" (Page 89)
Горе