20 октомври, 2019

Радио

Чак Норис – дојде тивко и влезе во легендите!:)

18 февруари, 2012, 1 Коментар
Ахил наводно е најголем  воин и борец на сите времиња, но починал поради својата слаба точка – Ахилова пета. Не постои Чак Норисова пета. Солзите на Чак Норис лечат од рак. Штета што тој...

Како знаеш дека си “лапнат”?

15 февруари, 2012, Нема коментари
Губиш расправија со неживи предмети. -Мораш да се задржиш за тревата за да не паднеш од Земјата. -Работата почнува да ти смета во опивање. -Докторот наоѓа траги од крв во товојот алкохол. -Имаш многу...

Ова е сигурна добивка, за подобар живот!

15 февруари, 2012, Нема коментари
Ова не е лото ливче, ова е теорија и животна филозофија! Сте се почуствувале ли некогаш толку виновни кон самите себеси за нештата кои можеа да бидат поинаку? За нештата кои сте ги изгубиле,...

Географија од женски ама и од машки аспект!

14 февруари, 2012, Нема коментари
Географија на жените! Помеѓу 18 и 20 жените се како Африка, полу-истражена, полу-дива, природно убава со плодни делти. Помеѓу 21 и 30 жените се како Америка, високо развиена и отворена за трговија, особено во...

Кога пенисот си бара поголема плата?!

14 февруари, 2012, Нема коментари
Еден пенис испраќа писмо до администрацијата во компанијата за која работи за зголемување на платата. Јас пенис, барам зголемување на платата од следниве причини: Работам тешка физичка работа. Работам во големи длабочини. Се фрлам...

Мажот МОРА да се рестартира!

13 февруари, 2012, Нема коментари
Почитувани господа, минатата година извршив надградба од Дечко 5.0 на Маж 1.0. За жал новата програма многу лошо работи. Некомпатибилен е со финансиски софтвер, така што сега е многу ограничен пристапот до апликацииОблека, а...

Време е да му го избришеш софтверот!

13 февруари, 2012, Нема коментари
Ова е многу типичен проблем на кој корисниците се жалат и тоа се случува поради заблуда. Многу наши корисници вршат надградба од Дечко 5,0 на маж 1,0 што всушност е кардинална грешка, бидејќи Дечко5,0...

Цело село шмрка бело!

13 февруари, 2012, Нема коментари
Еве еден избор на најдобри желби и честитки за сите прилики со соодветна песна се разбира 🙂 Среќно заминување во војска со песната “Kad bi bio ranjen”. Среќна нова година на децата од домот...

10 совети за успешен брак од Фата!

9 февруари, 2012, Нема коментари
Од лично искуство од бракот со Мујо, Фата ги открива советите за успешен брак: Три пати неделно  ме носи на бурек да ме расположи. Попладне никогаш не спиеме заедно, тој спие на каучот во...

Бугарите и нивните прдешки!!!

8 февруари, 2012, Нема коментари
Прдни да ти кажам кој си! Пристоен – прди и вика пардон. Циник – прди и те гледа во очи. Џентлмен – и дозволува на дамата прва да прдне. Гурман – прди од задоволство....

10 црногорски заповеди

7 февруари, 2012, Нема коментари
Човекот се раѓа уморен и живее за да се одмара. Сакај го креветот свој, како самиот себе. Одмарај се преку ден, за да можеш навечер да спиеш. Не работи, работењето убива. Ако видиш некој...

Зарем Стојко ја уби романтиката!?

6 февруари, 2012, Нема коментари
Здраво го познаете ли Столе? Добро не е Столе, неговото родено име е Стојко! Презимето па и не е важно. Ете роден беше со такво проклетство. Роден е како крајно безперспективно дете на маргините...

Драматургија на Српски Турбо Фолк начин!!

5 февруари, 2012, Нема коментари
Заради веродостојност на оригиналот, го зачувуваме текстот на неговиот креативен јазик 🙂   Jedva cekam da sa’ranim majku pa u kucu da dovedem Rajku! Varao me dragi, nek je zdrav i ziv, kad ga...
Почетна // Категорија "КАЛАБАЛАК" (Page 88)
Горе