-џови-e1588941439783.jpg
Изреката “Јаболкото не паѓа далеку од стеблото” очигледно важи за музичарот Џон Бон Џови и неговиот втор син Џејк. Иако Бон Џови има 4 деца, се чини дека токму 18 годишниот Џејк е слика и прилика на својот татко. Слика и прилика на тато Џејкоб Харли е второто дете во семејството на Џон. Освен него, […]

naslovna92-610x269.jpg
Една Американка тешка само 46 килограми успеала да напика во себе дури 183 пилешки крилца и тоа за помалку од 12 минути. Соња Томас позната под надимакот „Црна вдовица“ има 46 килограми и редовно учествува на натпреварите за конзумација на брза храна. На неодамнешното натпреварување во Бафало, успеала да изеде 183 пилешки крилца за 12 […]