10 причини зошто жените се лутат на мажите

19 април, 20110
couple-fighting

Понекогаш е тешко да се разберат жените и начинот на нивната реакција во одредени моменти. Главната причина за кавги е најчесто лошата комуникација. Но, во иднина за полесно да ги разберете жените еве неколку причини заради кои жените може многу лесно да се изнервираат.

-Доцнења

-Посесивност

-Нечувствителност

-Кога партнерот упорно ја убедува да каже ДА за некој предлог

-Лоши манири

-Егоисти

-Неискреност

-Кога партнерот не знае да сослуша

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi