Адел ја откажа турнејата по Северна Америка заради болест

5 јуни, 20110
adele naslovna

Британската пејачка Адел, ја откажала преостаната турнеја која се одвивала во Северна Америка заради здравствени причини. Талентираната пејачка се разболела од ларингитис, и тоа е причината заради која таа морала да ја откаже започнатата турнеја. Не постои апсолутно ништо може да направам во врска со тоа, морам само да го послушам советот на докторот, изјавила Адел, која навистина жали за откажаната турнеја.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma