Ајде да ги броиме парите !!!

27 август, 20110
broenje pari naslovna

Парите го вртат светот. Барем така е песната на Лејза Минели во филмот Кабаре. Видеото од  You Tube ги покажува различните начини на кои луѓето ширум светот ги бројат парите.

Со оглед на многуте коментари дека начините на броење пари не се репрезантативни за одредени земји, претпоставуваме дека се работи за детелано истражувана тема.

Без разлика на се, интересно е да се видат различните начини на кои може да ги броите парите.

httpv://www.youtube.com/watch?v=FcdHDJasOD8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma