Ако го пропуштивте помрачувањето на Месечината…

16 јуни, 20110
mesechinanaslovna

За сите оние кои пропуштија да го гледаат помарачувањето на Месечината еве одлична можност да го видат тоа.

Во 20 часот и 23 минути Месечината започнала да навлегува во сенка на Земјата, а три минути по полноќ Месечината беше повторно бела и полна.

Оваа појава можеше да се види во Европа, Африка, Австралија, Јужна Америка и поголемиот дел од Азија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/