Александар сепак e “The Great”

6 мај, 20110
aleksandar-ploshtad - Copy

Доколку ве интересира дали е готов споменикот на Александар Македонски со неговиот Букефал, и сакате да ја споредите неговата големина, ве молам погледенте подол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma