Алтернативен циркус

11 мај, 20110
Алтернативен циркус

Raw art, алтернативниот циркус, кој се состои од неколкумина танчери, кореографи, кои своите перформански ги изведуваат на еден необичен начин. Најчесто режисер на сите нивни перформанси и видеа е Taras Pozdnyakov.

Првото видео е во изведба на Vyacheslav Spirin и Stanislav Kotelnikov.

Второто во изведба на Alexandra Savina.

 

Сите танчери и перформанси можете да ги видите на нивниот канал на Youtube или преку нивниот официјален сајт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi