Америка е зависна од порно

30 јули, 20110
amerikazavisnaodporno

Продавањето секс е еден од најстарите бизниси во светот, а сега бизнисот никогаш не идел подобро. Но, оваазависност од  порно индустријата пред се се должи на раширеноста на компјутерите, телевизиите, интернетот, и секое домаќинство многу лесно може да стигне до оваа содржина.

Неколку бројки ќе ви ја доловат сликата за зависноста на американците од порното: на секој 30 минути во САД се прави порно филм, во една секунда 30 илјади луѓе гледаат порно содржина, а зборот секс е број 1 збор во пребарувањето на интернет.

Погледнете ги останатите бројки, ќе останете со подзината уста!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi