Ана Николиќ има двојничка:)

21 август, 20110
naslovna

Ако е вистинито тврдењето дека секој на светот има двојник, Ана Николиќ (32) може да се пофали дека таа си најде својата “двојничка”.

Всушност, американската пејачка, актерка и дизајнер Обри Одеј (27), премногу потсетува на Ана Николиќ. Покрај бојата на косата, висината, обликот на лицето, очите…тие имаат и мнгу слични карактерни особини. Според изјавите по медиумите, дознаваме дека оваа девојка, сака многу да се забавува и да се напие некоја чашка повеќе, што е случај и со Ана Николиќ.

Погледнете ја сличноста…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi