Апостолките влијаат лошо на нашето тело

7 април, 20110
flipflops

Лекарите предупредуваат дека апостолките можат да предизвикаат сериозни проблеми. Иако едвај го чекавме сонцето и потоплите денови, како  и носењето на омилените обувки, сепак апостолките можат да влијаат многу негативно на нашето тело. Тие можат да донесат повреди на нозете, стапалата, зглобовите, колената, колковите, па дури и на нашиот грб, предупредува медицинскиот експерт Џон Вајт. Со текот на времето овие повреди може да доведат до сериозни коскени, тетивни проблеми и да предизвикаат заедничка штета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi