“Apple” воведува нов систем на представување на производите

29 мај, 20110
1d53c_Apple-Event

“Apple” воведува нов систем на представување на производите, со што ке одбележи 10 години од отварањето на својата прва продавница, пренесуваат франциските електронски медиуми.

Од сега “Apple”, мини преносливиот уред “iPad” ќе го заменат класично прикажувани спецификации на производи од оваа компанија, така што преку него ќе се обајвуваат цените и техничките спецификации на призводот.

“iPad” на овој начин ќе стане интерактивен уред за информирање за потенцијални клиенти. Со помош на врзијата “iPad 2” од сега ќе го прати секој “Apple” прозивод присутен во своите продавници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma