Arnold Schwarzenegger имал најмалку 13 љубовници?

16 мај, 20110
schwarzenegger

Откако се објави веста дека Arnold Schwarzenegger се разведува од неговата сопруга Maria Shрiver по 25 години брак, се обелодени и неговиот љубовен живот. Една од неговите љубовници проговоре за сите негови неверства кои се случиле додека тој бил во брак со својата сопруга.

Жената изјавила дека таа започнала врска со него кога имала само 16 години. Врската била повремена и како што таа изјавила, тој и плаќал за да го премолчи тоа што тие се гледаат. Таа изјавила дека освен со неа, тој се гледал уште со многу други жени, за кои кажа дека таа знае за 13, а сигурно има и многу повеќе.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma