Rihanna и Chris Brown се смирија?

16 мај, 20110
rihanna and chris

Rihanna и Chris Brown ги подобрија односите. Од неодамна истече времето кога Chris имаше забрана да и се приближува на својата поранешна девојка Rihanna, која ја претепа до смрт. Тие најпрво ја започнале комуникацијата преку Twitter. Си размениле неколку пораки, по кои странските таблоиди ја објавија веста дека тие се повторно во добри односи.

Една обожавателка го запрашала Chris дали се тие повторно заедно, на што Rihanna имала бурна реакција пишувајќи: “Ова е само Twitter не е реален живот”. Девојката се извинила за прашањето, по што и Rihanna се извинила за бурната реакција правдајќи се дека само сакала да појасни дека тие не се заедно.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi