Ashton Kutcher потенцијална замена за Charlie Sheen во “Два и пол мажи”

13 мај, 20110
Ashton_Kutcher_71

Откако Hugh Grant излезе од преговорите за серијата “Два и пол мажи”, актерот Ashton Kutcher ја доби понудата за замена на Charlie Sheen.

Иако Kutcher сеуште нема потпишано договор, Chuk Loree смета дека тој би можел успешно да го замени Sheen. Се шпекулира дека продуцентите на серијата имаат уште двајца глумци на кои ќе им ја понудат улогата, доколку Kutcher не ја прифати понудата. Сепак, за тоа кој ќе застане на местото на Sheen во серијата ќе дознаеме следната среда, кога треба да се донесе конечната одлука.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi