Бабичка(90) исплескала крадци кои сакале да ја ограбат

23 август, 20110
98-Year-Old-Woman

Бабичка(90) мирно си одела потпомогната од своите патерици во својот дом, кој се наоѓа на една фарма во близина на Минстер, Германија, кога случајно здогледала тројца крадци(двајца мажи и една жена) како влегуваат во нејзината куќа. Таа веднаш се фатила за петерицата и почнала силно да ги удира крадците кои веднаш во страв избегале од нејзината куќа.
Тоа беше многу храбро од нејзина страна, но сепак и многу опасно. Таа имала среќа што нешто посериозно не се случило, изјавил портпаролот на полицијата, известува, IBN Live..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi