Бијинсе од R&B преоѓа на еуро техно

4 април, 20110
Beyonce Knowles

До сега позната како една од најдобрите R&B пејачка, Бијонсе реши да премине на еуро техно музика.

Најпрво го промени менаџерот, нејзиниот татко, кој се грижеше за нејзината кариера од самиот почеток, а сега го промени и правецот на музиката. Таа во консултација со нејзиното момче, Џеј Зи одлучи да направи промена во музичката кариера, затоа што како што вели раперот, еуро музиката е она што најмногу се продава во моментот.

Таткото на Бијонсе пак, смета дека таа треба да го продолжи она што до сега го работеше.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi